|
Tweet |
Fatih’te bir otelde zehirlenme şüphesiyle meydana gelen faciada, Böcek ailesinde bir acı haber daha geldi. Almanya’dan İstanbul’a gelen Servet ve Çiğdem Böcek çifti ile çocukları Kadir Muhammet (6) ve Masal (3), konakladıkları otelde fenalaşmıştı. Olaydan sağ kurtulamayan anne ve iki çocuğun ardından, hastanede yoğun bakımda tedavisi süren baba Servet Böcek de tüm müdahalelere rağmen dün akşam yaşamını yitirdi.
12 Kasım gecesi yaşanan olayda, anne Çiğdem Böcek küçük kızı Masal’ı hareketsiz halde bulmuş, ihbar üzerine otele sağlık ve polis ekipleri sevk edilmişti. Hastaneye kaldırılan çocuklardan Masal ve ağabeyi Kadir Muhammet yaşamını yitirirken, anne Çiğdem Böcek de iki gün sonra hayatını kaybetmişti.
İstanbul’da büyük yankı uyandıran olayla ilgili "havalandırmadan gelen zehir" ihtimali üzerinde durulurken incelemeler sürüyor.
İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,
“Baba Servet Böcek de tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Soruşturma titizlikle sürmektedir.” ifadelerini kullandı.
Baba Servet Böcek’in ölümüyle ailede kayıp sayısı dörde yükseldi. Acı haberin ardından, Servet Böcek için eşi ve çocuklarının hemen yanına yeni bir mezar kazıldı. Yan yana dizilen dört mezarın görüntüsü görenlerin yüreğini dağladı.
Servet Böcek’in otopsi işlemlerinin ardından cenazesinin bugün aileye teslim edileceği, yarın düzenlenecek törenle ailesinin yanına defnedileceği öğrenildi.