almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet islami sohbetler
Bugun...



Güllü’nün Ölümüyle İlgili Bomba İddia

Yalova’da 6’ncı kattan düşerek yaşamını yitiren şarkıcı Güllü’nün ölümüyle ilgili olarak, İstanbul’daki eğlence mekanı sahibi Ferdi Aydın, Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter hakkında “annesini öldürdü” iddiasıyla Yalova Adliyesi’ne suç duyurusunda bulundu; Aydın, WhatsApp yazışmaları, ses ve video kayıtları olduğunu öne sürdü. Soruşturma devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 29-10-2025 10:44

Güllü’nün Ölümüyle İlgili Bomba İddia

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde 6’ncı kattaki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitiren şarkıcı Güllü (Gülten) olayına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul’daki bir eğlence mekanının sahibi Ferdi Aydın, Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter hakkında “annesini öldürdü” iddiasıyla Yalova Adliyesi’ne gelerek suç duyurusunda bulundu. Aydın, elindeki WhatsApp yazışmaları, ses ve video kayıtlarını delil olarak sunduğunu öne sürdü.

Aydın, adliyede verdiği ifadede, bir aile dostuna ait olduğunu söylediği kayıtlar ve mesajlarda Tuğyan’ın “Annemi öldürdüm” şeklinde ifade ettiği iddialarının bulunduğunu belirtti. Ayrıca, söz konusu kişinin itiraf ettiği iddiasına dayanan video ve ses kayıtlarının bulunduğunu, bunların dosyaya konulacağını söyledi. Aydın, Tuğyan’ın bazı kayıtları sildiği, tanıkları korkuttuğu ve eski sevgilisine ilişkin ses kayıtları bulunduğu yönünde beyanlarda bulunduğunu aktardı.

Olayla ilgili adli soruşturma devam ederken, yetkili makamların delilleri değerlendireceği, hukuki sürecin ve incelemelerin resmi makamlarca yürütüleceği belirtildi. Konuya ilişkin kesin tespitler ve olası adli işlemler, savcılık ve kolluk kuvvetlerinin soruşturması tamamlandıktan sonra netleşecek. Şu aşamada iddialar Aydın tarafından yöneltilmiş olup, suçlamaların doğruluğu yargı sürecinde belirlenecek.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI