Belediye Başkanı Ahmet Cin, yardım kapsamında düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da Gazzeli çocuklarımıza bayramlıklarını ulaştırdık. Onların mutluluğu için tek yürek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Pendik’ten Gazze’ye Kalıcı DestekPendik Belediyesi, Gazze’de 600 kişilik modern bir çadır kent kurarak bölgedeki ihtiyaç sahiplerine önemli bir katkı sağlıyor. Bunun yanı sıra düzenli olarak sıcak yemek, kırtasiye ve okul malzemesi desteği de veriyor. Kurban Bayramı öncesi düzenlenen bayramlık dağıtım etkinliğinde çocuklar için çeşitli oyunlar ve eğlence aktiviteleri de hazırlandı.
Bu çalışmalarla Pendik Belediyesi, Gazze’deki çocukların hem temel ihtiyaçlarını karşılamaya hem de bayram sevincini yaşamalarına katkı sunuyor.