almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet islami sohbetler
Bugun...



Netanyahu ve ABD’ye Ağır Suçlama

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, Binyamin Netanyahu’yu sert sözlerle eleştirdi. Arakçi, Netanyahu’nun Amerikan vergi mükelleflerinin parası ve Amerikalıların hayatlarıyla kumar oynadığını ve bu kumarı kaybettikten sonra faturayı sıradan Amerikalılara, özellikle emeklilere ödettiğini iddia etti.

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2026 14:51

Netanyahu ve ABD’ye Ağır Suçlama

Arakçi’den Netanyahu’ya Sert Eleştiri İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve ABD yönetimine ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu.

Arakçi, şu ifadeleri kullandı: “Netanyahu, Amerikan vergi mükelleflerinin parasıyla ve Amerikalıların hayatlarıyla kumar oynadı. Bu kumarı fena halde kaybettikten sonra, şimdi faturayı sıradan Amerikalıların, özellikle de emeklilerin ve önümüzdeki birkaç yıl içinde emekli olacakların ödemesini sağlıyor.”

Gerilimin Arka Planı Bu açıklama, ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları ile İran’ın misilleme operasyonlarının devam ettiği bir dönemde geldi. İran tarafı, Netanyahu’yu bölgedeki çatışmayı provoke etmek ve ABD’yi bu sürece sürüklemekle suçluyor.

İran’ın Tutumu Abbas Arakçi’nin sözleri, İran’ın mevcut çatışmada ABD ve İsrail’e karşı söylemini sertleştirdiğinin yeni bir göstergesi oldu. İran yönetimi, yaşanan gelişmelerin faturasının Amerikan halkına, özellikle emekli ve emeklilik sürecindeki vatandaşlara kesildiğini savunuyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI