almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet islami sohbetler
Bugun...



Pendik’te Fırınlara Sıkı Denetim

Pendik Belediyesi, ilçe genelinde faaliyet gösteren ekmek fırınları ile unlu mamul üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik denetimlerini yoğunlaştırdı; hijyen, gramaj ve fiyat etiketi kontrolleri artırıldı.

facebook-paylas
Tarih: 18-02-2026 14:35

Pendik’te Fırınlara Sıkı Denetim

Pendik Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya erişimini temin etmek amacıyla ilçe genelinde faaliyet gösteren ekmek fırınları ile unlu mamul üretim ve satış noktalarına yönelik kapsamlı denetim başlattı. Zabıta ekiplerince yürütülen uygulamalarda işletmelerin üretim alanları, depolama koşulları ve satış noktaları detaylı şekilde inceleniyor.

Denetimlerde öncelikli olarak hijyen standartları kontrol edilirken, imalatta kullanılan hammaddelerin yürürlükteki mevzuata uygunluğu da titizlikle değerlendiriliyor. Özellikle ekmek ve Ramazan pidesi gibi temel tüketim ürünlerinde gramaj ölçümleri yapılarak eksik tartımın önüne geçilmesi hedefleniyor. Ayrıca ürünlerin fiyat etiketi uygulamalarının mevzuata uygunluğu denetlenerek tüketicinin doğru ve şeffaf bilgilendirilmesi amaçlanıyor.

Belediye yetkilileri, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin belirli periyotlarla sürdürüleceğini ve kurallara uymayan işletmelere gerekli idari yaptırımların uygulanacağını bildirdi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İSTANBUL Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI