almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet islami sohbetler
Bugun...



Ümraniye’de Yağışlara Karşı Altyapı Seferberliği Sürüyor

Belediye ekipleri, su baskınlarını önlemek için mazgal ve yağmur suyu hatlarında temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 25-03-2026 11:14

Ümraniye’de Yağışlara Karşı Altyapı Seferberliği Sürüyor

Ümraniye Belediyesi, ani ve yoğun yağışların yol açabileceği olumsuzluklara karşı ilçe genelinde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Olası su baskınlarının önüne geçmeyi hedefleyen ekipler, yağmur suyu kanalları ve mazgallarda düzenli temizlik gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından planlı şekilde yürütülen çalışmalarda, cadde ve sokaklardaki yağmur suyu hatları tek tek kontrol ediliyor. Kanal açma araçlarıyla yapılan temizliklerde; biriken yaprak, çöp ve diğer atıklar sistemden uzaklaştırılarak suyun tahliye hatlarına kesintisiz ulaşması sağlanıyor.

Özellikle mevsim geçişlerinde artış gösteren yağışlara karşı önleyici nitelik taşıyan çalışmalar sayesinde, altyapı sistemlerinin verimli çalışması korunuyor. Böylece günlük yaşamı olumsuz etkileyebilecek su birikintileri ve taşkın riskleri en aza indiriliyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İSTANBUL Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI