almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet islami sohbetler
Bugun...



7 Barajda Kontrollü Su Salınımı

Yoğun yağış ve kar erimeleri nedeniyle Diyarbakır, Siirt ve Mardin’de bulunan 7 barajda kontrollü su salınımı başlatıldı. Devlet Su İşleri, vatandaşlara akarsu yataklarından uzak durmaları yönünde uyarıda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 25-05-2026 11:10

7 Barajda Kontrollü Su Salınımı

Devlet Su İşleri, son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve yüksek kesimlerdeki kar erimeleri nedeniyle Diyarbakır, Siirt ve Mardin’de bulunan 7 barajda kontrollü su salınımı gerçekleştirildiğini duyurdu.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, barajlardaki doluluk oranlarının artması üzerine güvenlik amacıyla kontrollü tahliyeye başlandığı belirtilirken, su seviyelerinde ani yükselmeler yaşanabileceğine dikkat çekildi.

DSİ, özellikle akarsu yatakları, dere kenarları ve taşkın riski bulunan bölgelerde yaşayan vatandaşların dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak, zorunlu olmadıkça bu alanlardan uzak durulması çağrısında bulundu.

Bölgede ilgili kurumların koordineli şekilde çalıştığı ifade edilirken, su salınım sürecinin meteorolojik verilere göre takip edildiği kaydedildi.

Yetkililer, vatandaşların resmi açıklamaları takip etmelerini ve olası risklere karşı tedbirli davranmalarını istedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI